Organisatie

Tour de Waard Winter Editie 8 Oktober 201720-09-2017

test

Voor de tweede keer wordt in het Park van Luna een mountainbike wedstrijd georganiseerd, of te wel de winter editie van Tour de Waard.

Voor deze wedstrijden heeft de afdeling sport en bewegen van de gemeente Heerhugowaard besloten heeft om van te voren twee clinics te houden voor de jeugd van Heerhugowaard zodat zij ook hieraan mee kunnen doen, indien zij dat willen.

De clinics worden gehouden op de woensdagen 27 september en 4 oktober. Opgeven via sportenbewegen@heerhugowaardsport.nl

Het parkoers is gelegen naast het sportcentrum My HealthClub en het BP benzine station, aan de Oosttangent te Heerhugowaard, genaamd het Huijgendijkbos. Hier ligt al een MTB parkoers en dit zal ook, gedeeltelijk, gebruikt gaan worden voor deze wedstrijd. Start en finish zijn gelegen op het grote grasveld en is heel overzichtelijk om de wedstrijd te kunnen volgen. De organisatie heeft in samenwerking met het Recreatieschap Geestmerambacht en top Mountainbiker Ramses Bekking een mooi en uitdagend parkoers uitgezet.

Inschrijving in het horeca gedeelte van het sportcentrum My HealthClub.

De koffie, thee en andere drinken kunt u verkrijgen in de horeca ruimte van het sportcentrum My HealthClub  en bij het BP tank station, evenals de toiletten.

Parkeren kan op het grote parkeerterrein dat daarbij is gelegen en het adres is: Oosttangent 4; 1705 PA Heerhugowaard.

Het programma voor de starttijden vind je hier:www.rabotopnh.nl/reglement

De categorieën zijn  jeugd t/m 10jaar (09u45), jeugd 11/12 jaar (10u45), jeugd 13/14 jaar (10u45), Junioren, dames, topklasse (11u30), Funklasse.

Geef je van te voren op via deze Rabotop site en kijk naar de starttijden.

Wijziging Rabotop starttijden 1 oktober alles plus 1 uur18-09-2017

test

Beste Rabotop renners zoals gemeld zal de eerste RABOTOP 2017 wederom starten in Den Helder bij HRTC-DOK.

Doordat er op 1 oktober twee MTB evenement tegelijk vallen (RABOTOP en Veldtoertocht Texel) zijn de starttijden zoals vermeld in het regelement allen plus 1 uur.

Dit is noodzakelijk ivm de veiligheid van de Rabotop renners zodat bij inrijden geen kruisende renners zijn van beide evenementen.

Voor de Rabotop zijn de parkeerplaatsen aan de Doggersvaart en bij de DOK Kantine gereserveerd waar tevens een verkeersregelaar zal staan tbv coördinatie.

Start Rabotop competitie bij HRTC DOK11-09-2017

test

Net als in 2016 zal de eerste Rabotop 2017 word georganiseerd door HRTC-DOK in Den-Helder op zondag 1 oktober. Vanaf 9.40 uur start de jongste jeugd hun wedstrijd bij HRTC DOK aan de Guldenmond weg te Den Helder. De organisatie heeft mooie plannen voor een uitdagend parcours met voldoende variatie, dus ga de uitdaging aan en schrijf je in voor de start van deze RABOTOP 2017 reeks! Er wordt gebruik gemaakt van MyLaps tijdregistratie en transponders kunnen worden gehuurd.
Voorinschrijven kan tot en met vrijdagmiddag 29 september en uiteraard kunt u zich op de zondag voor de wedstrijd ook ter plaatse aanmelden in de kantine van DOK.
De koffie staat zoals altijd klaar in het clubgebouw, dus graag tot zondag 1 oktober bij HRTC DOK!

De inschrijving en start is bij HRTC-DOK kantine, voor de route om er te komen zie www.hrtcdok.nl

Het programma voor de starttijden vind je hier:www.rabotopnh.nl/reglement

Parkeren kan aan de Doggersvaart in de Helderse wijk De Schooten

Vanaf morgen is de voorinschrijving geopend.

Kalender 201727-08-2017

test

Voor zover bekend hier de datums van de Rabo Top reeks

1 oktober       Den Helder

8 oktober       Heerhugowaard

22 oktober     Hoorn

.........................................

19 november Strandcriterium Petten

10 december  Dijkgatbos, Wieringermeer

17 december  Enkhuizen

Overige datums volgen binnenkort

Dit bericht is aangepast op 11-09-2017 12:17:49

Eindklassement 18-12-2016

test

Vandaag de laatste wedstrijd van Rabo Top. We kunnen weer terug kijken op een geslaagde serie van wedstrijden. Helaas ging het vandaag niet helemaal goed bij de prijsuitreiking van het eindklassement van de jeugd. het schrapresultaat was niet verwerkt in de einduitslag. In de einduitslag op de site is dit wel gecorrigeerd. Excuses hiervoor. Afgesproken is dat we de medailles niet terug gaan halen.

 

Sponsors