Organisatie

Let op: Schoorl verplaatst naar Dijkgatbos20-11-2016

test

De Rabotop Schoorl van zondag 27 november 2016 wordt verreden in het Dijkgatbos. De Rabotop Schoorl was, zoals de naam al doet vermoeden, gepland in ons eigen Schoorl. Helaas kan dit mooie evenement voor jong en oud dit jaar niet doorgaan in Schoorl.

Wegens recent gewijzigde inzichten bij Staatsbosbeheer Schoorlse Duinen over het gebruik van wandel- en fietspaden konden we dit jaar geen gebruik maken van enkele stukjes wandel- en beheerpad. We hebben lang gepuzzeld en met SBB overlegd. Met de nieuwe richtlijnen is het voor ons onmogelijk om een Rabotop met een uitdagende en vooral veilige wedstrijdronde voor deelnemers en overige recreanten te organiseren.

Ondanks dat het ontzettend jammer en balen is hebben we gelukkig een mooi alternatief gevonden in het Dijkgatbos. Het Dijkgatbos biedt ons goede mogelijkheden om een uitdagend parcours voor alle categorieën te kunnen uitzetten. Daarbij is Dijkgatbos ook nog eens goed te bereiken voor de deelnemers en toeschouwers. Dus na de laatste editie in 2011 keert de Rabotop weer terug naar het Dijkgatbos. De lokale bikers hebben op hun thuisparcours een uitdagende ronde uitgezet, dus komt allen! 

De locatie van de start/finish: Start- en Finish locatie 

De dagindeling (standaard Rabotop): Dagindeling

MTB-Noordwest

Dit bericht is aangepast op 20-11-2016 15:25:31

Sponsors