Organisatie

Beukers Beach Criterium09-11-2019

test
Op zondag 17 november organiseert Beachbiking Nederland tijdens het Beukers Bike Weekend een strandcriterium in de ATB Top cyclus. Om 14:00 uur klinkt het startschot voor een strandcriterium tussen Petten en St. Maartenszee.

Samen met Stichting Wielerstad Enkhuizen neemt West-Frisia de jeugdwedstrijden voor haar rekening die op het terrein van camping De Watersnip zullen plaatsvinden.

Parkoers 

Het criterium wordt verreden tussen Petten en Sint Maartenszee en is 5,5 km lang. De start is op het strand ten noorden van het strandpaviljoen Zee en Zo. De route gaat in zuidelijke richting de strandopgang omhoog en direct weer omlaag richting strand. Bovenaan de strandopgang is de finish. Het keerpunt in Petten ligt waar men weer op het strand komt voor het ‘palendorp’. Vervolgens in noordelijke richting naar St. Maartenszee waar het keerpunt op het strand ligt. Het parcours wordt één uur plus één ronde gereden. Alle categorieën starten volgens het ATB Top reglement. Deelname is mogelijk van 15 jaar. Het parkoers is nagenoeg geheel op het strand, dus hier ben je in het voordeel met banden zonder profiel.

Inschrijving

De voorinschrijving gaat via http://www.rabotopnh.nl/inschrijvenVoorinschrijvers betalen €6,00. Op de dag zelf is het inschrijfbedrag €8,00. Heb je nog geen ATB Top 2019 stuurbord? Dan moet die op de dag zelf nog aangeschaft worden, de kosten hiervoor zijn €2,00. 

De inschrijving is bij de receptie van Camping De Watersnip. In de zaal waar het Beukers Bike Weekend plaatsvindt, zal ook de prijsuitreiking worden gehoudenVlak achter het strand bij informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee is een ruime parkeerplaats voor deelnemers en publiek.

Tijdregistratie

Deze vindt plaats met transponders van MyLabs. Beschik je over een eigen transponder, vul dan het transpondernummer in op het inschrijfformulier. Als je geen transponder hebt, dan huur je deze voor €3,00. Na afloop van de wedstrijd dien je deze weer in te leveren bij de organisatie!

 Starttijden

Start Topklasse/Junioren  14:00 uur
Start Funklasse                 14: 01 uur
Start Dames                       14:02 uur

Ook jeugdwedstrijd ATB Top Petten
De ATB Top Petten heeft ook een jeugdwedstrijd. Samen met Stichting Wielerstad Enkhuizen neemt de wielervereniging West-Frisia de jeugdwedstrijden voor haar rekening die op het terrein van camping De Watersnip in Petten zullen plaatsvinden. Voor de jeugdwedstrijden blijven de standaard starttijden vanuit de ATB Top gehandhaafd: 9:45 uur voor de jongste jeugd en 10:15 uur voor jeugdklasse 2 en 3. De jeugdwedstrijden tellen mee voor het ATB Top klassement.

Sponsors